Hvad kan vi?

Vi kan næsten alt

Som Børnenes Aarhus skrev:
"SKRALLEBANG er eventyr, sjov, musik og en kæmpe fest!
Vi har efterhånden set en del til Skrallebang på den århusianske scene, hvilket vi er mange som bestemt sætter pris på. Det er nemlig en kæmpe fest, når Skrallebang blander eventyr, teater, leg og god lyd ned i en skål, og rører det grundigt sammen."
Vi beskriver selv vores koncerter som:
aktive, inddragende, sjove og finurlige koncerter for klodens vigtigste publikum - BØRN og deres voksne!
 
Vi spiller i hele landet for dagplejegrupper, i vuggestuer, børnehaver, specialinstitutioner, SFO'er, skoler, på biblioteker, til festival, kulturnat, arrangementer under DGI, leverer børneunderholdning til firmafesten og meget mere.
Vi spiller for alt mellem 10 og 1000 børn og voksne.....og skulle der snige sig 2000 forbi, så er det også ok. Vi har spillet for 10 børn på Grøn Stue og for mange hundrede børn til Aarhus Jazz Festival, SPOT festival og "Festlige Formiddage" i Aarhus Festuge.
Vi spiller ude, inde, oppe og nede. 
SKRALLEBANG synes, at det er vigtigt, at børnene præsenteres for rigtige instrumenter, og at det er live. Vi har investeret en del i, at der leveres god lyd og lækre instrumenter. 
 
Vi udvider gerne med både en percussionist og en pianist, hvis der skal sættes ekstra fut i festen! Når vi har flere musikere med, kalder vi os selv for SKRALLEBIGBANG.                                                                                
SKRALLEBIGBANG leverer total vellyd og særdeles indlevende musikere.
 
Vi afholder desuden inspirationskurser for dagplejere, pædagoger, for undervisere i indskolingen, for gymnastikinstruktører og musikskolelærere.
Indhold og mål er måske nok forskelligt - men det handler om musik, bevægelse, læring - og om at have det SJOVT!

Vi har også stor erfaring med at skrive, opsætte og afvikle musicals, så vi er også gerne gæstelærere, hvis I skal have hjælp til et musicalprojekt.
Skrallebang har eksisteret siden 2011, hvor vi har spillet, aktiveret, sunget, fortalt og leget til et hav af arrangementer.
De sidste 4-5 år har vi spillet omkring 130 koncerter årligt.
Det eneste, som SKRALLEBANG skal bruge for at kunne afvikle en koncert, er adgang til strøm samt et rummeligt lokale eller et udendørs areal, hvor børn og voksne kan bevæge sig.
 
Og så kan vi godt li' kaffe med mælk....